A+ A A-

Най-високото отличие - званието „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ГРАД КРИЧИМ” г-н Атанас Калчев

nagradaСъс свое Решение № 265, взето с Протокол № 27 от 30.10.2014 г., Общински съвет при община Кричим на основание Наредбата за символиката в община Кричим и по писмено предложение на новоучредения Обществен съвет за насърчаване участието на гражданите на гр. Кричим в обществено-икономическия, културен и социален живот на града, удостои с най-високото отличие - званието
„ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ГРАД КРИЧИМ” г-н Атанас Калчев – Кмет на община Кричим.


С 10 гласа „за” общинските съветници приеха мотивите на Обществения съвет представени на редовното заседание от неговия заместник председател - г-н Никола Андреев, в които основен акцент е направеният от тях анализ на постигнатото до момента от настоящото общинско ръководство за инфраструктурното развитие и цялостната промяна във визията на града. Отчетоха, че вече е решен един от основните инфраструктурни проблеми на града – липсата на канализация. Този проблем е бил приоритетен за много общински ръководители десетилетия наред, но без да са постигнати задоволителни резултати. Изграждането на канализацията в целия град не само ще облекчи значително живота и бита на всички негови жители, но и ще даде възможност да се набележат вече нови приоритети, които да направят града ни сред водещите в областта. Г-н Андреев подчерта, че доброто взаимодействие между Кмета и Общинския съвет също е от голямо значение за постигането на добрите резултати, които са видни за нашите съграждани и за гостите на града, и все пак най-тежката и отговорна работа се е паднала именно на г-н Калчев, който с огромна воля и въпреки трудностите в държавата като цяло, все пак се пребори и защити достойно интересите на своите съграждани.

Със своето Решение общинските съветници подкрепиха инициативата на Обществения съвет и дадоха своята оценка за безспорният принос на г-н Атанас Калчев за цялостното инфраструктурно развитие на нашият град, и му пожелаха да продължи да работи с досегашния си хъс и енергия, защото има още много добри неща, които трябва да се направят, така че наистина Кричим да се превърне в най-добрият за живеене град.

Община Кричим ©2024 Всички права запазени.