С голям празник Кричим отбеляза 54 години от обявяването му за град. Уважаеми културни и просветни дейци, Уважаеми учители, Скъпи ученици, Уважаеми съграждани, България полага своя венец на признателност пред делото на светите братя Кирил и Методий, съхранило нашата... За първи път община Кричим и Народно читалище „Пробуда 1912г.“ организират Фестивал на ягодата. Гостите на фестивала ще имат възможността да дегустират вкусни домашни палачинки с ягодово сладко, а любителите - градинари ще получат и коренче разсад от ароматната кричимска ягода. ПРОВЕДЕНА ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОБЕКТА по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 - „Проектиране и изграждане на територията на община Кричим на компостираща инсталация за разделно... Уважаеми граждани, Вашето мнение е важно за нас. Ще сме Ви благодарни, ако го споделите чрез попълване на тази анонимна анкетна карта. Отговорите Ви ще ни помогнат да подобрим нашата работа и...

На 21 ноември 2018г. църквата чества празника Въведение Богородично

На 21 ноември църквата чества празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж. Въведение Богородично е един от големите вселенски празници. В този ден се обръщаме към изконните християнски ценности и добродетели.

Този ден е повод да се замислим и да отворим душите и сърцата си за добротата, която в днешно време ни е по – нужна от всякога. На светлия празник потребителите и посетителите на „Дневен център за стари хора” гр. Кричим се събраха за да почетат празника като едно голямо и задружно семейство, защото семейството е най – силната връзка между поколенията, основана на доверие и любов. Гости на празника бяха малчуганите от детска градина „Ралица”, които поздравиха възрастните хора по случай празника и изпълниха техните сърца.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2023 Всички права запазени.