ПРОВЕДЕНА ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОБЕКТА по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 - „Проектиране и изграждане на територията на община Кричим на компостираща инсталация за разделно... Уважаеми граждани, Вашето мнение е важно за нас. Ще сме Ви благодарни, ако го споделите чрез попълване на тази анонимна анкетна карта. Отговорите Ви ще ни помогнат да подобрим нашата работа и... В утрото на най – очаквания детски празник 1-ви юни, г-н Атанас Калчев – кмет на община Кричим за пореден път изненада всички деца в детските градини и училищата на града, като подари истински... Поздравителен-адрес на Кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, по случай 24 – ти май „Ден на славянската писменост и култура” Презентация - Изтегли Проведена начална пресконференция по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 Първа копка на Компостираща инсталация за разделно събирани зелени и/или биоразградими отпадъци, генерирани от община Кричим и община Перущица, бе направена днес на 25.05.2021 год., в 13,30 часа, в...

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно”

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно...”, в който се обединиха Общински младежки дом, Дневен център за стари хора и Народно читалище „Пробуда – 1912 г.” по случай 1- ви октомври – деня на възрастните хора, откриване на учебната година в Общински младежки дом и откриване на самодейната година в НЧ „Пробуда – 1912 г.”

Празничната програма започна с поздрав към подрастващото поколение, възрастните хора, родители и гости, отправен от г-жа Димитрия Ткачова.В концерта взеха участие вокална група за стари градски песни „Орхидея” с ръководител Екатерина Георгиева, вокална група за стари градски песни „Младо сърце” с ръководител Светлана Георгиева, възпитаници от клуб  „Китара” при Общински младежки дом с ръководител Иво Анохин и танцов състав „Китчица” с ръководител Пенко Димитров. Празничната програма преповдигна настроението на всички присъстващи и те се увериха, че малко му трябва на човек, особено на възрастния за да му се достави истинска радост.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2022 Всички права запазени.