С голям празник Кричим отбеляза 54 години от обявяването му за град. Уважаеми културни и просветни дейци, Уважаеми учители, Скъпи ученици, Уважаеми съграждани, България полага своя венец на признателност пред делото на светите братя Кирил и Методий, съхранило нашата... За първи път община Кричим и Народно читалище „Пробуда 1912г.“ организират Фестивал на ягодата. Гостите на фестивала ще имат възможността да дегустират вкусни домашни палачинки с ягодово сладко, а любителите - градинари ще получат и коренче разсад от ароматната кричимска ягода. ПРОВЕДЕНА ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОБЕКТА по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 - „Проектиране и изграждане на територията на община Кричим на компостираща инсталация за разделно... Уважаеми граждани, Вашето мнение е важно за нас. Ще сме Ви благодарни, ако го споделите чрез попълване на тази анонимна анкетна карта. Отговорите Ви ще ни помогнат да подобрим нашата работа и...

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно”

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно...”, в който се обединиха Общински младежки дом, Дневен център за стари хора и Народно читалище „Пробуда – 1912 г.” по случай 1- ви октомври – деня на възрастните хора, откриване на учебната година в Общински младежки дом и откриване на самодейната година в НЧ „Пробуда – 1912 г.”

Празничната програма започна с поздрав към подрастващото поколение, възрастните хора, родители и гости, отправен от г-жа Димитрия Ткачова.В концерта взеха участие вокална група за стари градски песни „Орхидея” с ръководител Екатерина Георгиева, вокална група за стари градски песни „Младо сърце” с ръководител Светлана Георгиева, възпитаници от клуб  „Китара” при Общински младежки дом с ръководител Иво Анохин и танцов състав „Китчица” с ръководител Пенко Димитров. Празничната програма преповдигна настроението на всички присъстващи и те се увериха, че малко му трябва на човек, особено на възрастния за да му се достави истинска радост.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2023 Всички права запазени.