С голям празник Кричим отбеляза 54 години от обявяването му за град. Уважаеми културни и просветни дейци, Уважаеми учители, Скъпи ученици, Уважаеми съграждани, България полага своя венец на признателност пред делото на светите братя Кирил и Методий, съхранило нашата... За първи път община Кричим и Народно читалище „Пробуда 1912г.“ организират Фестивал на ягодата. Гостите на фестивала ще имат възможността да дегустират вкусни домашни палачинки с ягодово сладко, а любителите - градинари ще получат и коренче разсад от ароматната кричимска ягода. ПРОВЕДЕНА ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОБЕКТА по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 - „Проектиране и изграждане на територията на община Кричим на компостираща инсталация за разделно... Уважаеми граждани, Вашето мнение е важно за нас. Ще сме Ви благодарни, ако го споделите чрез попълване на тази анонимна анкетна карта. Отговорите Ви ще ни помогнат да подобрим нашата работа и...

Потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”

И тази година потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”, пресъздавайки ритуалите посветени на "бабуването” с хубава музика и много настроение.

С поздравителен адрес кметът на община Кричим г-н Атанас Калчев отправи своите благопожелания към празнуващите, на които им бяха поднесени и традиционни подаръци. По повод празника малчугани от ДГ „Ралица” гостуваха в дневния център и поздравиха „бабите” с песни и танци.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2023 Всички права запазени.