В утрото на най – очаквания детски празник 1-ви юни, г-н Атанас Калчев – кмет на община Кричим за пореден път изненада всички деца в детските градини и училищата на града, като подари истински... Поздравителен-адрес на Кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, по случай 24 – ти май „Ден на славянската писменост и култура” Презентация - Изтегли Проведена начална пресконференция по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 Първа копка на Компостираща инсталация за разделно събирани зелени и/или биоразградими отпадъци, генерирани от община Кричим и община Перущица, бе направена днес на 25.05.2021 год., в 13,30 часа, в... От Сдружение "Балканка" и СНЦ "Олимпик 2002" този път обединяваме усилия и ще се включим в кампанията за пета поред година, като тази година избрахме първо да почистим бреговете на река Въча в... АКТУАЛНО: Във връзка с възникналата ситуация, предизвикана от пандемията на коронавируса, от 06.04.2020г. на сайта на община Кричим е качена платформа, в която работи т. нар. " Чатбот- Скили "...

ГОДИШНА ПРОДУКЦИЯ НА ШКОЛАТА ПО ПИАНО

С 50 –годишна традиция е детската школа по пиано при НЧ „Пробуда-1912г.”, 15 години от които е с  ръководител Светлана Георгиева.На 27.05.2016 г.беше годишната продукция на школа по пиано.

Тазгодишните възпитаници демострираха уменията си в необятния свят на музиката.Присъстващите се насладиха на прекрасните им изпълнения и с аплодисменти изказаха своето задоволство. Тържеството уважиха и дългогодишни възпитаници на школата, една от които беше Елисавета Ралева, отправила своя музикален поздрав към всички присъстващи.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2021 Всички права запазени.