В утрото на най – очаквания детски празник 1-ви юни, г-н Атанас Калчев – кмет на община Кричим за пореден път изненада всички деца в детските градини и училищата на града, като подари истински... Поздравителен-адрес на Кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, по случай 24 – ти май „Ден на славянската писменост и култура” Презентация - Изтегли Проведена начална пресконференция по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 Първа копка на Компостираща инсталация за разделно събирани зелени и/или биоразградими отпадъци, генерирани от община Кричим и община Перущица, бе направена днес на 25.05.2021 год., в 13,30 часа, в... От Сдружение "Балканка" и СНЦ "Олимпик 2002" този път обединяваме усилия и ще се включим в кампанията за пета поред година, като тази година избрахме първо да почистим бреговете на река Въча в... АКТУАЛНО: Във връзка с възникналата ситуация, предизвикана от пандемията на коронавируса, от 06.04.2020г. на сайта на община Кричим е качена платформа, в която работи т. нар. " Чатбот- Скили "...

Патронния празник на СУ „П. Р. Славейков ”, гр. Кричим се проведе на 15 ноември 2019 г.

Тържество по случай патронния празник на СУ „П. Р. Славейков ”, гр. Кричим се проведе на 15 ноември 2019 г. от 10.00 часа в голямата зала на НЧ „Пробуда – 1912 г.” гр. Кричим.

Празничният ден бе повод за гордост и основание за самочувствие на всички учители, защото те с отговорност, професионализъм и всеотдайност ежедневно създават историята на своето любимо училище, надграждайки успешно непреходното и ценното и задавайки уверено визията на бъдещето. Многообразната и богата програма изнесена от възпитаници на училището, посветена на патронния празник, премина при голям интерес, весело настроение и радостно оживление. Залата на читалището се изпълни с творческия дух, който ни благославя с възможността да преживяваме незаменими емоции в рамките на няколко кратки часа.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2021 Всички права запазени.