В утрото на най – очаквания детски празник 1-ви юни, г-н Атанас Калчев – кмет на община Кричим за пореден път изненада всички деца в детските градини и училищата на града, като подари истински... Поздравителен-адрес на Кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, по случай 24 – ти май „Ден на славянската писменост и култура” Презентация - Изтегли Проведена начална пресконференция по проект: № BG16М1ОР002-2.005-0018-С01 Първа копка на Компостираща инсталация за разделно събирани зелени и/или биоразградими отпадъци, генерирани от община Кричим и община Перущица, бе направена днес на 25.05.2021 год., в 13,30 часа, в... От Сдружение "Балканка" и СНЦ "Олимпик 2002" този път обединяваме усилия и ще се включим в кампанията за пета поред година, като тази година избрахме първо да почистим бреговете на река Въча в... АКТУАЛНО: Във връзка с възникналата ситуация, предизвикана от пандемията на коронавируса, от 06.04.2020г. на сайта на община Кричим е качена платформа, в която работи т. нар. " Чатбот- Скили "...

На добър час „Випуск 2014/2015 г.”

Пъстро празнично тържество с грейнали усмивки и много цветя се проведе на 15.05.2015 година в двора на СОУ ”П.Р.Славейков” – гр. Кричим. Всички ученици, учители и гости на школото изпратиха зрелостниците от 12 „А” клас, които казаха „сбогом” на родното училище. Г-жа Теодора Кирякова – директор на СОУ ”П.Р.Славейков” поднесе поздравленията си към абитуриентите, а самите те с въление благодариха на своите учители.

Специален гост на тържеството бе кметът на община Кричим г-н Атанас Калчев, който им пожела успешен старт в живота , да са здрави и винаги да имат смелостта и куража да сбъдват мечтите си. Със смесени чувства, добри пожелания и много поздравления младите хора поеха по пътя на живота.

  1. Последни новини
  2. Покани ОБС / Документи
Изгледи от Община Кричим
Изгледи от Община Кричим Изгледи от Община Кричим
Община Кричим ©2021 Всички права запазени.