ЦОП (ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА)

Потребителите на ЦОП Кричим от ЦНСТ – посетиха библиотеката в община Кричим

По повод коледните и новогодишни празници  децата от Център за Настаняване от Семеен Тип в гр.Стамболийски посетиха библиотеката в НЧ „Пробуда – 1912 г.”

Прочети още »

РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ „ ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО”

Екипът на ЦОП  Кричим участва в проект на УНИЦЕФза ранното детско развитие и родителството – РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ „ ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО”.

Прочети още »

Центърът за обществена подкрепа, гр. Кричим, тържествено отбеляза на 05.11.2018 г. десетия си рожден ден от създаването му

Центърът за обществена подкрепа, гр. Кричим, тържествено отбеляза на 05.11.2018 г. десетия си рожден ден от създаването му. На 03.11.2008 година, в присъствието на Министъра на труда и социалната политика – г-жа Емилия Масларова, Кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, Председателя на общински съвет г-жа Анка Хаджиева и председателя на Национален алианс за работа с доброволци – г-жа Ренета Венева, центърът беше тържествено открит.

Прочети още »

МКБППМН при Община Кричим съвместно с ЦОП гр. Кричим проведе Великденска инициатива

МКБППМН при Община Кричим съвместно с ЦОП гр. Кричим проведе Великденска инициатива. Инициативата е във връзка с включване на децата в дейности, стимулиращи творческите им способности, опознаване и уважаване на Християнските празници и обичаи.

Прочети още »

1-ви Декември - световния ден за борба със СПИН

Доброволците към ЦОП-Кричим, с подкрепата на МКБППМН,  отбелязаха 1-ви Декември -  световния ден за борба със СПИН.

Прочети още »

Община Кричим ©2024 Всички права запазени.