ДЦСХ (ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА СТАРИ ХОРА)

В навечерието на празника 8-ми Март потребители и посетители при Дневен център за стари хора гр. Кричим организира празнична програма 2019

В навечерието на празника 8-ми Март потребители и посетители при Дневен център за стари хора гр. Кричим организира  празнична програма, която включваше колективни и индивидуални изпълнения на песни и танци.

Прочети още »

Бабинден е един красив празник съхранен и до днес в град Кричим

Бабинден е един красив празник съхранен и до днес в града ни. Денят в който се отдава заслужено признание на този в чиито ръце се ражда човешки живот. Отдаваме почит на лекари акушерки – сестри и баби. Няма по - важна и благородна кауза от тази да помагаш да се роди живот. Акушерката подава ръка на всяка нова чиста душичка, която започва своя земен път. Тя напътства и подкрепя родилката, за да бъде мисията  ѝ успешна и заслужава нейният живот да бъде изпълнен с любов, признателност и уважение, защото работата ѝ е наистина забележителна.

Прочети още »

На 21 ноември 2018г. църквата чества празника Въведение Богородично

На 21 ноември църквата чества празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж. Въведение Богородично е един от големите вселенски празници. В този ден се обръщаме към изконните християнски ценности и добродетели.

Прочети още »

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно”

На 1 - ви октомври в залата на Общински младежки дом се представи пред публика един незабравим концерт под надслов „Да празнуваме заедно...”, в който се обединиха Общински младежки дом, Дневен център за стари хора и Народно читалище „Пробуда – 1912 г.” по случай 1- ви октомври – деня на възрастните хора, откриване на учебната година в Общински младежки дом и откриване на самодейната година в НЧ „Пробуда – 1912 г.”

Прочети още »

На 27.09.2018г. потребители и непотребители бяха приятно изненадани от гостуването на актьора Любомир Фърков в Дневния център за стари хора гр. Кричим.

На 27.09.2018г. потребители и непотребители бяха приятно изненадани от гостуването на актьора Любомир Фърков в Дневния център за стари хора гр. Кричим. Той се превъплъти в различни роли в музикалния спектакъл „Смях по ноти”, който е в стила на стендъп  комедия.

Прочети още »

На 23.09.2017 г. г-жа Бони Милчева гостува на предаването „Ако зажалиш” в телевизия „Скат”

На 23.09.2017 г. по покана на г-жа Бони Милчева – автор и водещ на предаването „Ако зажалиш” в телевизия „Скат”,

Прочети още »

Потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”

И тази година потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”, пресъздавайки ритуалите посветени на "бабуването” с хубава музика и много настроение.

Прочети още »

,,Как светът празнува Коледа и Нова година'' – презентация от г-жа Васка Минчева

Във връзка с един от най-големите християнски празници Рождество Христово, в ДЦСХ г-жа Васка Минчева изнесе презентация на тема -,,Как светът празнува Коледа и Нова година''.

Прочети още »

Среща на ДЦСХ с представители на БЧК Пловдив

На 07.11.2016г.,гости на ДЦСХ бяха Маргарита Михайлова и Магдалена Родова - представители на БЧК Пловдив.Изнесоха лекция на тема -,,Повишаване информираността на възрастните хора за правата които им принадлежат''.

Прочети още »

Община Кричим ©2024 Всички права запазени.