A+ A A-

Коледно-новогодишен поздрав от кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев - 2020

Поздравително слово на Кмета на община Кричим, по случай настъпването на Коледно - Новогодишните празници. Уважаеми съграждани, В навечерието сме на най - светлите християнски празници.

Прочети още »

На 19.12.2019г. в сградата на Община Кричим гостуваха четвъртокласниците от НУ „Васил Левски“

Под ръководството на г-жа Кирова и г-жа Павлова на 19.12.2019г. в сградата на Община Кричим гостуваха четвъртокласниците 

Прочети още »

Потребителите на ЦОП Кричим от ЦНСТ – посетиха библиотеката в община Кричим

По повод коледните и новогодишни празници  децата от Център за Настаняване от Семеен Тип в гр. Стамболийски посетиха библиотеката в НЧ „Пробуда – 1912 г.”

Прочети още »

РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ „ ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО”

Екипът на ЦОП  Кричим участва в проект на УНИЦЕФза ранното детско развитие и родителството – РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ „ ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО”.

Прочети още »

В навечерието на най-светлия и топъл празник – Коледа, Община Кричим организира традиционен коледен базар

В навечерието на най-светлия и топъл празник - Коледа, когато се ражда надеждата за добрина и добри дела, Община Кричим организира традиционен коледен базар,който ще отвори врати от 16.12.2019 г. до 20.12.2019 г.

Прочети още »

Уважаеми съграждани, по време на коледните празници и тази година Дядо Коледа и Снежанка ще радват малки и големи на пл. „Обединение”

Уважаеми съграждани, по време на коледните празници и тази година Дядо Коледа и Снежанка ще радват малки и големи на пл. „Обединение” всеки ден от 24 до 31.12.2019 г. включително.

Прочети още »

На 11.11.2019 г. се проведе тържественото заседание за полагане на клетва от новоизбраните общински съветници и кмет на община Кричим

На 11.11.2019 г. се проведе тържественото заседание за полагане на клетва от новоизбраните общински съветници и кмет на община Кричим,

Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ ДО ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ! Във връзка с издадената Наредба за изменение и допълнение на Наредба №23 от 2015г,

ДО ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ! Във връзка с издадената Наредба за изменение и допълнение на Наредба №23 от 2015г, за условията и реда за мониторинг на пазара на зърно

pdfВ А Ж Н О ЗА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ

pdfДЕКЛАРАЦИЯ за количеството произведено зърно

Община Кричим ©2020 Всички права запазени.