ДЦСХ (ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА СТАРИ ХОРА)

На 27.09.2018г. потребители и непотребители бяха приятно изненадани от гостуването на актьора Любомир Фърков в Дневния център за стари хора гр. Кричим.

На 27.09.2018г. потребители и непотребители бяха приятно изненадани от гостуването на актьора Любомир Фърков в Дневния център за стари хора гр. Кричим. Той се превъплъти в различни роли в музикалния спектакъл „Смях по ноти”, който е в стила на стендъп  комедия.

Прочети още »

Потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”

И тази година потребителите на Дневен център за стари хора отбелязаха един от най-веселите и обичани празници „Бабинден”, пресъздавайки ритуалите посветени на "бабуването” с хубава музика и много настроение.

Прочети още »

,,Как светът празнува Коледа и Нова година'' – презентация от г-жа Васка Минчева

Във връзка с един от най-големите християнски празници Рождество Христово, в ДЦСХ г-жа Васка Минчева изнесе презентация на тема -,,Как светът празнува Коледа и Нова година''.

Прочети още »

Среща на ДЦСХ с представители на БЧК Пловдив

На 07.11.2016г.,гости на ДЦСХ бяха Маргарита Михайлова и Магдалена Родова - представители на БЧК Пловдив.Изнесоха лекция на тема -,,Повишаване информираността на възрастните хора за правата които им принадлежат''.

Прочети още »

ДЦСХ - Лечебна физкултура

Лечебна физкултура, рехабилитация - групова и индивидуална поддържаща терапия.

Прочети още »

Дневният център за стари хора - здравни беседи

Как да познаем, че започва белодробно усложнение на грипа - Лектор - мед. сестра при ДЦСХ Анка Попова.

Прочети още »

ПОСЕЩЕНИЕ НА БАЧКОВО И АРАПОВСКИ МАНАСТИР

Дневният център за стари хора в гр. Кричим е работеща структура, целяща превъзмогване на социалната изолация.

Прочети още »

ДЦСХ-гр.Кричим се включва в каузата ,,Аз Вярвам и Помагам''

ДЦСХ-гр.Кричим се включва в каузата ,,Аз Вярвам и Помагам''.Персоналът на центъра благодари на всички,които доброволно ще се включат в тази благородна кауза.Благодарим Ви!!!

Прочети още »

Дневният център за стари хора в гр. Кричим се утвърди като добре работеща структура

Дневният център за стари хора в гр. Кричим се утвърди като добре работеща структура, целяща превъзмогване на социалната изолация на старите хора в града. В него се извършват социални, здравни, образователни и други видове услуги. Следи се здравословното състояние на потребителите, организират се занимания по интереси и мероприятия от различен характер, осигуряват се храна и топли напитки.

Прочети още »

Община Кричим ©2019 Всички права запазени.