A+ A A-

Oбщина Кричим организира тържествено изпращане на Випуск 2017

На 24 май 2017 г. /сряда/ от 18.00 часа на площада пред НЧ „Пробуда – 1912г.”, ръководството на община Кричим организира тържествено изпращане на Випуск 2017.

Двадесет и четирима зрелостника тържествено преминаха през центъра на града,  облечени с официалните си бални тоалети, демонстрирайки стил и изящество. Младостта и красотата озариха площада. 

Абитуриентите бяха посрещнати от деца, облечени в народни носии, които ги съпроводиха по червения килим до сцената. Всички получиха специален поздрав и символични подаръци от кмета на община Кричим г-н Атанас Калчев, а отличниците получиха и парична награда за високите си постижения. Г-жа Теодора Кирякова - директор на СУ „П.Р.Славейков” -гр. Кричим изпрати учениците си с вълнение и гордост. Г-жа Величка Сокерова поднесе поздрав за всички абитуриенти от името на родителския екип.   

Градът  бе огласен от глъчката и смеха на абитуриентите от  Випуск 2017. Всеки един от тях - готов да тръгне по широкия свят, да го покорява и да доказва себе си. Някои от тях ще останат в града и ще продължат реализацията си тук, други - не, но всеки ще носи в себе си спомена от родното място, родното училище, учителите и от тези, направили необходимото за тях с много любов и всеотдайност, за да получат верен старт в живота. 

      На добър път!

Община Кричим ©2019 Всички права запазени.