A+ A A-

Университет по архитектура, строителство и геодезия – гр. София предлага обучение на най-високо ниво и търси добре подготвени и мотивирани кандидат-студенти

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Университет по архитектура, строителство и геодезия – гр. София предлага обучение на най-високо ниво и търси добре подготвени и мотивирани кандидат-студенти за прием през настоящата година.

В дните 13, 20 и 27 март, както и 3 и 10 април са организирани дни на отворените врати на УАСГ, по време на които учениците ще имат възможност да се запознават с предлаганите от Университета специалности.

Ще се демонстрират различни модели и макети в избрани лаборатории, както и ще са организирани работилници с образователна цел. Препоръчителната възраст на посетителите е от 17 до 19 години.

Всички посетители от последен клас на средно образование ще получат възможност да заявят писмено желание за висше образование в конкретна инженерна специалност на УАСГ, с което приемът им в нея ще е гарантиран след успешно положени Държавни зрелостни изпити за годината.

В приложеният линк ще намерите допълнителна информация за събитията, както и координати за връзка за предварително записване.

pdfДни на отворени врати

Община Кричим ©2020 Всички права запазени.