ОМД (Общински Младежки дом)

На 21.11.2017г. - православната църква отбеляза празника на Въведение Богородично

На 21-ви Ноември православната църква отбелязва празника на Въведение Богородично, а в българския народен календар той е отреден за Ден на християнското семейство.

Прочети още »

Откриване на новата учебна година в общински младежки дом гр. Кричим.

Отново е октомври, денят е ведър и прохладен. Общински младежки дом гр. Кричим е празнично украсен и подреден. На входа е закачен надпис „ДОБРЕ ДОШЛИ”, а около него се извива красив венец от цветя. Поводът за всичко това е откриване на новата учебна година.

Прочети още »

„Математиката – полезна и забавна“

На 29.05.2017 г. /понеделник/ участниците в курса по математика при Общински младежки дом гр. Кричим,

Прочети още »

Турнир „Тенис на маса”

Под ръководството на г-н Георги Марков – ръководител на клуб „Тенис на маса” на 16.05.2017 г. от 16.00 часа в сградата на Общински младежки дом се проведе турнир „Тенис на маса”.

Прочети още »

Международния ден на Земята – 22-ри април

По повод Международния ден на Земята – 22-ри април, най- големият нерелигиозен празник в света, Общински младежки дом гр. Кричим отбеляза празника на 21 април 2017 г. /петък/ от 17.00 часа.

Прочети още »

21 март – Световен ден на поезията

По повод 21-ви март – Световен ден на поезията възпитаниците, които участват в  курса по български  език  и  литература при ОМД - гр.Кричим организираха „Литературно четене”.

Прочети още »

По случай 8-ми Март Международния ден на жената, учениците от кръжоците в Общински младежки дом гр. Кричим

По случай 8-ми Март Международния ден на жената,учениците от кръжоците в Общински младежки дом гр. Кричим с желание и любов изработиха картички за своите майки,със своите произведения децата показаха, какво означава за тях майката.

Прочети още »

8 – МИ март Международен ден на жената

Под ръководството на г-жа Янка Михайлова на 08.03.2017 година от 15.00 часа в сградата на Общински младежки дом град Кричим се проведе художествено изкуство на тема:

Прочети още »

16 - тото издание на фестивала „Пътя на изгряващите звезди”

На 27.11.2016 г. /неделя/ от 11.00 часа в залата на Военен Клуб – Пловдив, се проведе 16 - тото издание на фестивала „Пътя на изгряващите звезди”, в което взеха участие ученици от кръжока при Общински младежки дом клуб „Китара” с ръководител г-н Иво Анохин, които изпълниха български и чужди творби.

Прочети още »

Община Кричим ©2018 Всички права запазени.