A+ A A-

Община Кричим отбеляза 146 години от гибелта на един от най - големите български революционни дейци – Васил Левски.

Община Кричим отбеляза 146 години от гибелта на един от най - големите български революционни дейци – Васил Левски.Тържествен ритуал по поднасяне на венци и цветя в памет на Апостола на българската свобода се извърши пред бюст – паметника, находящ се пред сградата на община Кричим. На 19 февруари и НУ „Васил Левски“ чества своя патронен празник.

Прочети още »

Пеещите ученици на НУ „Васил Левски” с престижна награда от международен конкурс

От 19 – 21 октомври 2018 г. във Военен клуб гр. Пловдив се проведе Десети конкурс за детско - юношеско творчество „С песен и обич творим добро”, организиран от ДВФ „Омайниче” с ръководител г - жа Таня Орманова.

Прочети още »

ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА В НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”

На 22 февруари ученици и учители казаха: „Не на тормоза в училище”, като облякоха розова фланелка – символ на международната инициатива.

Прочети още »

С тържествен дух на 15-ти септември 2016 г. отвори врати НУ „Васил Левски” гр. Кричим

С  тържествен дух на 15-ти септември  2016 г. отвори врати НУ „Васил Левски” гр. Кричим.

Прочети още »

Лекция на тема „Хулиганство и вандализъм”

На 27.04.2015 г. в НУ „Васил Левски” гр. Кричим Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Кричим изнесе лекция на тема „Хулиганство и вандализъм”. На мероприятието присъстваха деца от IV клас, които взеха участие в поучителни игри за превенция на агресията и девиантното поведение.

Прочети още »

В деня на земята

Всяка година на 22 април светът отбелязва Деня на Земята.

Тази година мотото е "Време е да дадем пример", а основната идея – хората от цял свят да обединят усилията си в защита на уникалната околна среда на планетата ни. Учениците от НУ „Васил Левски” проведоха урок по екологично възпитание като засадиха цветя и храсти, с които облагородиха двора на своето училище. Подготвиха ревю от различни отпадъци – хартия, пластмаса, найлон, с което вдъхнаха нов живот на непотребните материали.

Прочети още »

Всички букви знаем, можем да четем!

На 30.03.2015г. учениците от Iа клас и техните учителки Стоилка Калинова, Димитрия Каджебова и Антоанета Кирова сътвориха голям и весел празник. Празникът на буквите! Децата с гордост пoкaзaхa нa cвoитe poдитeли, yчитeлите cи oт подготвителната група и мнoгoто гocти, чe са грамотни, че познават всички букви, че могат да четат и пишат. С непринудена артистичност първокласниците пяха, рецетираха, представяха букви от азбуката, отгатваха гатанки, подреждаха поговорки, сбогуваха се със своя приятел Букварчето и посрещнаха Читанката.

Прочети още »

Община Кричим ©2019 Всички права запазени.