A+ A A-

ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА В НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”

На 22 февруари ученици и учители казаха: „Не на тормоза в училище”, като облякоха розова фланелка – символ на международната инициатива.

Прочети още »

С тържествен дух на 15-ти септември 2016 г. отвори врати НУ „Васил Левски” гр. Кричим

С  тържествен дух на 15-ти септември  2016 г. отвори врати НУ „Васил Левски” гр. Кричим.

Прочети още »

Лекция на тема „Хулиганство и вандализъм”

На 27.04.2015 г. в НУ „Васил Левски” гр. Кричим Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Кричим изнесе лекция на тема „Хулиганство и вандализъм”. На мероприятието присъстваха деца от IV клас, които взеха участие в поучителни игри за превенция на агресията и девиантното поведение.

Прочети още »

В деня на земята

Всяка година на 22 април светът отбелязва Деня на Земята.

Тази година мотото е "Време е да дадем пример", а основната идея – хората от цял свят да обединят усилията си в защита на уникалната околна среда на планетата ни. Учениците от НУ „Васил Левски” проведоха урок по екологично възпитание като засадиха цветя и храсти, с които облагородиха двора на своето училище. Подготвиха ревю от различни отпадъци – хартия, пластмаса, найлон, с което вдъхнаха нов живот на непотребните материали.

Прочети още »

Всички букви знаем, можем да четем!

На 30.03.2015г. учениците от Iа клас и техните учителки Стоилка Калинова, Димитрия Каджебова и Антоанета Кирова сътвориха голям и весел празник. Празникът на буквите! Децата с гордост пoкaзaхa нa cвoитe poдитeли, yчитeлите cи oт подготвителната група и мнoгoто гocти, чe са грамотни, че познават всички букви, че могат да четат и пишат. С непринудена артистичност първокласниците пяха, рецетираха, представяха букви от азбуката, отгатваха гатанки, подреждаха поговорки, сбогуваха се със своя приятел Букварчето и посрещнаха Читанката.

Прочети още »

Община Кричим ©2018 Всички права запазени.