МЕСТНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ
4220 гр.Кричим,пл. „Обединение” №3,тел.03145/22-50 , факс 03145/23-51

Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните

„Активно лято” и „Подай ръка, не бъди агресивен”

МКБППМН  при община Кричим организира седмица на летните занимания под надслов 

Прочети още »

МКБППМН при Община Кричим съвместно с ЦОП гр. Кричим проведе Великденска инициатива

МКБППМН при Община Кричим съвместно с ЦОП гр. Кричим проведе Великденска инициатива. Инициативата е във връзка с включване на децата в дейности, стимулиращи творческите им способности, опознаване и уважаване на Християнските празници и обичаи.

Прочети още »

На 20.03.2017 г. /понеделник/ от 12.30 ч. МКБППМН гр. Кричим изнесе лекция на тема „Аз и другите – поведение и отговорности”

На 20.03.2017 г. /понеделник/ от 12.30 ч. МКБППМН гр. Кричим изнесе лекция на тема „Аз и другите – поведение и отговорности”

Прочети още »

МКБППМН при Община Кричим отбеляза „Деня на розовата фланелка”

МКБППМН при Община Кричим отбеляза „Деня на розовата фланелка”, с различни поучителни и в същото време развлекателни игри в които активно участие взеха най- вече децата от местната комисия.

Прочети още »

МКБППМН при Община Кричим по покана от директора на НУ „Васил Левски” гр. Кричим, изнесе беседа на тема „Безопасно общуване в интернет”

На 03.02.2017 година /петък/ МКБППМН при Община Кричим по покана от директора на НУ „Васил Левски” гр. Кричим, изнесе беседа на тема „Безопасно общуване в интернет” на учениците от втори клас.

Прочети още »

Агресията и нарастващото ниво на тормоз сред учениците

Във връзка с агресията и нарастващото ниво на тормоз сред учениците МКБППМН град Кричим на 10.01.2017 г. /вторник/ и 16.01.2017 г./понеделник/, изнесе лекция на III”б” и  ІV”б” клас в НУ „Св. Св. Кирил и Методий”, на тема Агресията и тормоза сред учениците”.

Прочети още »

Презентация на поучителен филм и лекция в НУ “Васил Левски” гр. Кричим

На 01.12.2016 г. по случай Световния ден за борба със СПИН местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Кричим, съвместно с Центъра за обществена подкрепа – гр. Кричим, изнесе презентация на поучителен филм и лекция в НУ “Васил Левски” гр. Кричим, мото на кампанията беше „Животът не е игра!“.

Прочети още »

Община Кричим ©2017 Всички права запазени.